Érdekességek, ajánló
Változás és állandóság a párkapcsolatban

Egynapos workshop az egyik legkiválóbb magyar családterapeutával,

Kozma-Vízkeleti Dániellel
2013. október 5.  9.00-17.00 

Nyitott Akadémia Központ (Széll Kálmán tér 12.)
Mindannyian más elvárásokkal érkezünk egy kapcsolatba, de két dolgot szinte biztosan szeretnénk. Állandóságot, azaz kiszámítható, nyugodt, stabil kapcsolatot, ami biztonságot nyújt nekünk. És változatosságot, rugalmasságot, ami lehetõvé teszi, hogy érdekes és színes legyen az életünk, hogy sok élményt éljünk át együtt.

Ha valamelyik hibádzik, általában elkezdjük magunkat rosszul érezni a kapcsolatban, és a partnerünket unszolni, hogy változzon már meg. A másik azonban felszólításra ritkán akar és tud megváltozni, mint ahogy ez nekünk sem megy könnyen – sõt sokszor már a gondolatot is sértõnek érezzük, hogy úgy nem vagyunk jók, ahogy vagyunk.

Legkönnyebben azon tudunk változtatni, ahogyan látjuk a dolgokat. És egymást. Ez pedig idõvel saját viselkedésünket, a társunkét és a kapcsolatot is megváltoztatja – méghozzá a vágyott irányba!

Kozma-Vízkeleti Dániel – az egyik legnevesebb magyar családterapeuta, egyébiránt nagyszerû humorú, szeretni való, jó kedélyû ember – egynapos workshopján sajátélményû játékos csoportmunka keretében tanulhatod meg, hogyan teremthetsz több állandóságot, biztonságot, vagy éppen több változatosságot a kapcsolatodban.

Erre a programra partnerrel és egyedül is lehet és érdemes jönni – mindkét esetben mûködik.

Jelentkezem az október 5-i Állandóság és változás a párkapcsolatban tréningre!

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt