Érdekességek, ajánló
Törékeny kapcsolatok

120 órás pszichodráma csoport

A bensőséges, egyenrangú és tartós kapcsolatok koreográfiája

Meglepetésszerű találkozásból született találkozásra hívunk, ahol teret nyitunk a számodra is meglepő TALÁLKOZÁS-okra önmagaddal és másokkal, ahol megérthető és így megváltoztatható a kapcsolatok dinamikája.

Hullámtörés, fénytörés, töréspontok. Mindig eltörik valami. Megtörhet a tekintet, megtörhető a lelkesedés. Törékeny a szív. Törékeny a barátság. Törékenyek a kapcsolataink. Kevés dolog olyan törékeny, mint az emberi kapcsolatok. Sor kerülhet kenyértörésre vagy töredelmes vallomásokra. Letörhetnek a láncok. Megtörhet a csend. Megtörhet a jég. Megtörhetők-e azok a minták, amiket a múltból hozunk: kit választunk párunknak, hogyan képzeljük el vele az életet, s ezek hogyan jelennek meg reakcióinkban, működésünkben és elköteleződésünkben? A mélység vagy az intenzitás, amit keresünk? Hogyan  kötődünk egymáshoz egy kapcsolatban? Kapcsolatunk egy lehetséges menedék, rejtett érzelmi szükségletek terméke vagy egy egyedülálló kapocs két élet között?

Képesek vagyunk-e a múlékony és folyamatosan változó helyzetek, az ideiglenes elköteleződések között hatékonyan alakítani életünket, amikor kapcsolatainkról kialakított elképzeléseink már nem tarthatók fenn? Hogyan tudunk másképp ránézni személyes viszonyainkra, hogy felfedezzük azokat az összefüggéseket, amelyek új megoldásokat hoznak.

A csoport támogatásával átalakíthatjuk emberi kapcsolatainkat sok-sok érzelem megélése és felismerése útján, s túlléphetünk a nagyon is emberi elakadásainkon, vissza az életbe.

A pszichodráma csoport 120 órás időkeretben.

A csoporton való részvétel az MPE Képzési Rendjének megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzésnek előfeltétele első részeként 120 órában beszámítható.

A csoport indulását egy  személyes motivációs interjú előzi meg fél órában.

2014. október 26. 10:00-18:00
2014. november 8. 10:00-18:00
2014. december 14. 10:00-18:00
2015. közösesen egyeztetve

 

Dráma rendezők:

Fehérváry Anikó családterapeuta, pszichodráma vezető (+36 30 565 3936)
Somoskői Soma pszichológus, pszichodramatista, coach (+36 30 397 6503)

Jelentkezés a csoportba: anikoka13@gmail.com

somoskoi.soma@t-online.hu

 Részvételi díj: 12 000 forint/nap.

Ha szívesen részt vennél, akkor írj elérhetőségeid (e-mail, telefonszám) megadásával, vagy telefonálj.

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt