Rólunk
CSOPORTDINAMIKA RAPID TRÉNING 2014.

Szegeden 2014. február 1. 9-17 óra.

A Remény Háza -Megerősítés Mentálhigiénés Központ a CSODA Magyar Csoport- és Szervezetdinamikai Egyesület közös szervezésében megvalósuló 1 napos tudásbővítő, érzelmi intelligencia fejlesztő tréning.

JELENTKEZÉS ITT!!!

A részvétel csak az űrlap hibátlan kitöltése esetén a regisztrációs díj befizetésével lehetséges.

Regisztrációs díj: 5000 Ft.-

Regisztrációsdíj befizethető: Fontana Credit Tak.Szöv. CSMK Alapítvány 57400217-11060606 bankszámlájára vagy személyesen a Remény Háza Szeged, Dáni u. 5. szám alatt munkanapokon 9-15 óra között

Csoportot vezet? Osztályfőnök? Csoportban dolgozik? Érdekli, milyen erők befolyásolják a csoport? Szeretne jobb csoporttag vagy vezető lenni? Fejlesztené együttműködő készségét, vagy szeretne megtanulni határokat szabni? Szeretné tudni, hogyan változtasson a jól begyakorolt régi szerepein? Fejlesztené ön ismeretét, ismerkedne a csoporttok törvényszerűségéből eredő erőtérrel? Erre ad lehetőséget a nyíltcsoport módszerű

 

Missziónk

Szakszerű segítséget adni párok és családok krízis- és konfliktushelyzeteiben. A tanácsadási szolgáltatást világnézettől és vallási hovatartozástól függetlenül bárki igénybe veheti. Információt és időpontot telefonon lehet kérni, egyeztetetni.

A segítők képzett házasság-, család- és életvezetési tanácsadók, a Magyar Családterápiás Egyesület tagjai, akiknek különböző alapszakmáik, kiegészítő terapeuta és konzultánsi képesítéseik vannak. Kötelesek rendszeresen részt venni szupervíziókon és továbbképzéseken. Segítséget kínálnak párkapcsolati és családi, valamint szakítással / válással kapcsolatos konfliktusok megértéséhez. Alkalmat teremtenek arra, hogy a gyerekek és szülők biztonságos keretek között fejezhessék ki saját nézőpontjukat. A konzultációk során ezekből kiindulva a terapeuták segítségével hatékony megoldások kidolgozására nyílik lehetőség.
A tanácsadás során folytatott beszélgetések tartalmát, a tanácsadói etikának megfelelően, az ott dolgozó team bizalmasan kezeli. A szolgáltatás nem ingyenes, de a szociálisan rászoruló családok számára a Remény Háza mögött álló Családért és Munkáért Keresztény Alapítvány támogatást nyújt.
Katolikus családok számára a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorláis Helynökség és a Remény Háza közötti megállapodás révén az egyházmegye nyújt támogatást.

Szászi Balázs családterapeuta, coach, tréner

A félelmeink nem szégyellni valók, de a szégyent gyakran félelmekkel éljük meg.
Munkám során arra törekszem, hogy szégyen és megszégyenülés nélkül fedezzük fel a belső erőket, amik gátolnak a tovább lépésben.
Hatékony és emberséges lesz az együttműködésünk, ha ezt a felfedezést megtesszük. Erőforrássá válik mindaz, amiket eddig titkoltunk  a szégyenkezés miatt.

 

Bögi Veronika gyakornok

Családterápiás alapképzését követően szakmai gyakorlatát alapítványunknál végzi, folyamatos MCSE szupervizió mellett.

Szásziné Fehérváry Anikó családterapeuta

Életszeretet, szervezettség, spontaneitás. Legyünk társak ezek kutatásában egyénileg, párban, családban.

Tóth Marica gyakornok
Palotás Csilla családkonzulens

Nevelési és párkapcsolati problémák esetén nyújtok segítséget. Mentálhigiénés, családterápiás, pedagógiai és pályaorientációs képzettséggel rendelkezem.

REFERENCIÁK
Intézményi referenciák

Munkánkat a Magyar Családterápiás Egyesület  keretében és szakmai támogatásával végezzük. Munkatársaink kiképzése és folyamatos továbbképzése az MCSE keretében folyik.

Szeged-Csanádi Püspökség Családpasztorácisós Iroda

Szeged- Csanádi Pasztorálishelynökség – szupervizió HEFOP 1.3.7

SZEPI – családterápia, tanári esetmegbeszélés és szupervizió HEFOP 1.3.7

Kecskeméti RÉV Szenvedélybeteg Ellátóközpont – szueprvizió HEFOP 1.3.7

Forráspont – HEFOP program keretében családterápiás szolgálatatás biztosítása

Máltai Szeretet Szolgálat Zuglói CSÁÓ – szueprvizió

Kisteleki Kistérségi Többcélú KT – TAMOP 552 program keretében családterápia

Ásotthalmi Önkormányzat Gondozási Központ – családterápia

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt