Érdekességek, ajánló
SHIATSU MASSZÁZS ALAPTANFOLYAM a Remény Házában
Kiss Mariann shiatsu terapeuta vezetésével.
Kedves Barátaim, Ismerőseim! Kedves Érdeklődők!

Felgyorsult, rohanó világunkban, amikor szinte minden virtuálisan elérhető, egyre nagyobb szükség van a valóságos jelenlétre elsősorban a családban, de minden emberi kapcsolatunkban. Az emberi érintés teremtő és életben tartó szükségletünk, olyan, akár a lélegzetvétel.

A shiatsu (siacu) az érintés művészete. A hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalatára épülő alternatív gyógyító eljárás. A testünkben áramló életenergiát (kínaiul Csí, japánul Kí) harmonizálja a meridiánok (energiapályák) mentén tenyér- vagy ujjnyomással, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A kezelésekben fontos szerepet kapnak ezen kívül különféle feszítések és ízületforgatások, melyek az energia stimulálására és az energiablokádok feloldására szolgálnak. A kezelés a földön, matracon történik vékony pamutruhában.

Érintéseinken keresztül képesek vagyunk együttérzést, egységet teremteni. Miközben megszületik ez az összerezgés, partnerünk a két pontnyomást egynek éli meg. Ezt a kölcsönös élményt nevezzük az „az élettel való együttrezdülésnek”. (Shizuto Masunaga)

A shiatsu adásának és fogadásának mélyen átütő hatása van ránk. Használata kitűnően beleágyazható gyermekeink nevelésébe, szeretetteljes érintésükre, elmélyíti párkapcsolatunkat, megváltoztatja érintésünk minőségét. Segít a kezünkön keresztül kiterjeszteni szívünket, lelkünk egymásra hangolódását, a másikra figyelést, az ítéletmentességre épített viszonyt.

Újabb shiatsu alaptanfolyam indul Szegeden 2012. augusztus. 10-12-ig. Helyszín: Dáni J- u. 5.

A képzés júl. 10-én pénteken 10h-18h-ig, 11-én szombaton 9h-19-ig és és 12-én vasárnap 9h-17h-ig tart. Ára: 24.000 Ft. Ha elhozod a párod, barátod, ketten együtt 48.000 Ft helyett 40.000 Ft-ért vehettek részt a tanfolyamon. Nagycsaládosok, diákok 2000 Ft kedvezményt kapnak.

A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, csak nyitott szív és lélek.

Célom, hogy a résztvevők a három nap alatt megismerkedjenek a shiatsu elméletével és szemléletével, az alapkezelés technikáival –ez kb. egy 75 perces komplett kezelés, mely alkalmazható a családban, barátok, ismerősök körében-, ennek elsajátításával, do-in gyakorlatokkal, mely a shiatsuhoz kapcsolódó önmasszás-, illetve mozgásrendszer.

A tanfolyamot vezeti: Kiss Mariann shiatsu terapeuta

Jelentkezni a részvételi díj felének befizetésével lehet 2012. július 30-ig.

60 perces shiatsu kezelést adok ajándékba, ha 2012. augusztus 4-ig befizeted a jelentkezési díj teljes összegét! Szeretettel várunk!

Elérhetőségek: +36 20/8244177                             Email: shiatsukezeles@gmail.com

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt