Érdekességek, ajánló
Sexual Grounding Terápia most csak NŐKNEK!

Gondoltál már rá, milyen lenne ha teljes lenne a kapcsolatod női szerveiddel, és női őseiddel? Az eredménye az lenne, hogy képes lennél a női energiádat az összes csodálatos értéket magába foglalva használni, akár nők akár férfiak vesznek körül.

 Ez a program eszközöket kínál, hogy kapcsolatba kerülj a női szexuális energia áramlással. Mindez azzal a kislánnyal kezdődik aki valaha voltál. Minden gyermeknek szüksége van pozitív tükörre a szülőktől, nevelőktől hogy egészséges szexuális lényként nőjön fel. De a valóság az az, hogy valamennyien blokkokkal és hiányokkal vagyunk a saját szexuális energia áramunkban. Ez sokszor fájdalmas és zavart kelt.

A Sexual Grounding Terápia tiszta kereteket és beható struktúrát kínál, hogy gyengéden találjunk vissza a természetes energia áramláshoz. Ezen a női csoporton feltárjuk a blokkjainkat, a hozzájuk kapcsolódó érzelmeinket megosztjuk, és felkutatjuk hiteinket – melyek sokszor nem tudatosak – azzal kapcsolatban, hogy milyen szexuális nőnek lenni. Gyermekkori traumáinkat gyógyítjuk az ideális anya nyújtotta pozitív tükrözés által. A test erre azonnal reagál, egy mély ellazulással a medencében, ami fokozott véráramlást eredményez a női szervekben, így több energia áramlik, és több öröm keletkezik a testben.

 

Az a nő aki kapcsolatban van női szerveivel, és a gyökerekkel ahonnan származik,  autentikus, képes kifejezni a határait, erős és gyengéd és tudja mit akar!

A programot vezeti Maya Kerstan Sexual Grounding terapeuta és tréner.

A program angol nyelvű, tolmácsolást biztosítunk.
Szeretettel várunk női körünkbe!Dátum: 21-25th of June, 2013.  június 21-25 (péntek 18.00 – kedd 17.00)

Hely: Máriahalom, Pataksor 12.

Jelentkezés és további információ: dr.ruczek@gmail.com,  +36 30 2328717, dr.Ruczek Éva
A következő kisfilm az egyéves Sexual Grounding program során készült:

 

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt