Érdekességek, ajánló
Rendszerszemléletű Családterápiás Szupervizió – Budapesten

A Magyar Családterápiás Egyesület keretei között,

50 órás rendszerszemléletű családterápiás szupervizió indul

Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus vezetésével 2015. júniusi kezdéssel.

A képzés a családterapeuta képzés része. A képzés a Magyar Családterápiás Egyesület Képzési Rendje szerint zajlik. A szupervizióra csak az Alaptanfolyamukat 2014. augusztusa ELŐTT megkezdők jelentkezhetnek.

A csoport létszáma legalább 8 és legfeljebb 12 fő.

A tanfolyam 2015. novemberéig tart. Az alkalmak havi egy szombaton, 9:00 – 18:00 lesznek, napi 10 képzési órában.

Tervezett időpontok:

  • június 20
  • július 18
  • szeptember 5
  • október 3
  • november 21

A képzés helyszíne: Budapest, a Margit-híd közelében

A tanfolyam óradíja 1500 forint, azaz összesen 75 000.-, mely két vagy négy részletben fizethető, a tanfolyam idején arányosan elosztva. Az első részlet a tanfolyam indulásakor esedékes.

A közös munka során két eset ismertetését kérjük, ebből az egyiket írásban is megfogalmazva. Családterápiás, párterápiás vagy egyéni rendszerszemléletű eseteket várunk. A jelentkezés feltétele a lezárt egyetemi (MA, MSc) tanulmányok és befejezett családterápiás alaptanfolyam.

A tanfolyam résztvevőivel a Magyar Családterápiás Egyesület Képzési Rendjével összhangban képzési szerződést kötünk. Felhívjuk figyelmüket, hogy a képzésben résztvevőknek a képzés teljes időtartama alatt a Magyar Családterápiás Egyesület tagjának kell lenniük, és tagságukat érvényesíteniük szükséges.

Hiányozni legfeljebb 5 órát, azaz fél képzési napot lehet.

Jelentkezés illetve további információ Kozma-Vízkeleti Dánielnél, a daniel.kozma@gmail.com elektronikus levélcímen, vagy a +36-20-262-58-28 telefonszámon. A jelentkezéskor kérjük tüntessék fel az alábbiakat: alapképzettségük szakja, a végzés ideje,  a családterápiás Alaptanfolyam ideje, kiképzője, pozíciószáma, kérjük csatolják szakmai önéletrajzukat, végzettségeiket igazoló dokumentumaikat és a bemutatkozó levélben térjenek ki a képzéssel kapcsolatos terveikre, a családterápiával való kapcsolatukra, családterápiás tevékenységük kereteire. A jelentkezéseket azok sorrendjében regisztráljuk.

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt