Hírek-aktualitások
MEDIÁCIÓS KÉPZÉS

 2×30 órás akkreditált, tréningcsoportos

1. blokk: 2012. április 2-3-4

2. blokk: 2012. június 4-5-6.

 általában naponta 9-17 óráig.

Ajánljuk mindazoknak, akik közvetítő konfliktuskezelőként szeretnének dolgozni – akár eddigi munkájukat kiegészítendő, akár egy új, közvetítői szakma kezdeteként.

A képzés célcsoportjai: szociális területen dolgozók, pszichológusok, orvosok, pedagógusok, jogászok, az IRM Közvetítői Névjegyzékén szereplő, de képzettséggel még nem rendelkező közvetítők, de szívesen látjuk más szakmák művelőit is, akik meg szeretnék tanulni a felnőtt problémamegoldás elveit és módszereit.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékére kerülés (ill. a listán való maradás) feltétele egy legalább 2×30 órás elméleti képzés elvégzése és a gyakorlat igazolása (pl. esetmegbeszélés, szupervízió). A képzési kötelezettség 2010. január 1-jétől hatályos. Képzésünk mindenben eleget tesz az IRM rendelet előírásainak, és a képzést követően a gyakorlati fázis teljesítésére is lehetőség van – külön egyeztetés szerint.

A képzés akkreditációs pontértéke: pszichológusok, orvosok számára 50 pont, szociális területen dolgozók számára még nem tudjuk, de az akkreditálás folyamatban van.

A képzés tartalma:

Mediáció I. (30 óra): a konfliktusok elméleti háttere, konfliktusok kezelése a mediáció alapelvei, folyamata, főbb szabályai, az eljárás keretei, alkalmazott technikák.

Mediáció II. (30 óra): gyakorlati alkalmazás, tárgyalási/kérdezési technikák, a mediátor készségei, nehéz helyzetek kezelése, a közvetítői tevékenység jogi háttere.

Helyszín: 1081 Budapest, II. János Pál pápa (volt Köztársaság) tér 6.

A képzés díja: 58.000.-Ft/blokk, azaz összesen 116.000.-Ft.

Kedvezmény rendkívüli indokolt esetben, egyedi elbírálás alapján lehetséges.

A képzéseket tartják:

dr. Barcy Magdolna – szenior kiképző mediátor, kiképző családterapeuta

Szamos Erzsébet – szenior kiképző mediátor és tréner

Jelentkezni lehet e-mailben: az mbarcy@upcmail.hu vagy sz.bobe@upcmail.hucímen, a mellékelt (vagy a www.mediare.hu honlapról letölthető) jelentkezési lapon.

A jelentkezőknek a további tudnivalókról a képzés indulása előtt részletes információs levelet küldünk. Jelentkezési határidő: a várólistás csoport feltöltéséig folyamatos.

Elérhetőségeink: MEDIARE – Kisebbségi Mediációs Intézet, 1113 Bp. Badacsonyi u. 17.

06-70-338-1818, 06-30-397-6704, 1-326-1754, 1-365-8360.

A Közvetítői Névjegyzéken már regisztrált közvetítők kötelező továbbképzésének lehetőségét ld. honlapunkon www.mediare.hu –n, a „Tematikus

továbbképzések mediátoroknak” c. felhívásnál!

Családterápia, családi mediációs szolgálat indult!

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt