Érdekességek, ajánló
150 órás családterápiás önismereti csoport indul Szegeden

kezdés: 2016. szeptember

vezetik:
Kocsor Judit kiképző családpszichoterapeuta klinikai szakpszichológus és
dr. Imre Gabriellapszichoterapeuta, családpszichoterapeuta

 

A családi önismereti csoport a Magyar Családterápiás Egyesület képzési rendje szerint épül fel, a családterápiás képzés részét képezi. Célja, hogy leendő családterapeutáknak, családkonzulenseknek, klinikuspszichológus képzésbe jelentkezőkneksaját családjuk megértését segítő élményt nyújtson. A csoportban lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők többet megtudjanak családi történeteik és személyes életük kapcsolatáról, erőforrásaikról, nehézségeikről, mélyebben megértsék az ismétlődő mintázatokat és fontos választásaikat. A munkában a rendszerszemléletre alapozva dolgozunk, felhasználvaa pszichodráma, művészetterápia, szimbólum és gestalt terápia eszközeit is.

 

A jelentkezés feltétele:felsőfokú szakirányú képzettség, családterápiás alapismeretek.A jelentkezők közül előnyt élveznek a jelenleg folyó szegedi alapképzés résztvevői.

A csoport max.létszáma: 14 fő.

A jelentkezés határideje: 2016. április 30.

A jelentkezőkkel személyes beszélgetések várhatóan 2016. május-június hónapban lesznek.

 

A tervezett kezdés2016. szeptember, a foglalkozások előre láthatóan havi egyalkalommal  péntekenvagy szombaton (10óra) illetve pénteken és szombaton  (másfél nap, 15 óra) lennének. Így a 150 óra tervezetten egy év alatt teljesülne.

A tanfolyam díja 1500 Ft/óra, összesen 225000 Ft, amitrészletekben, alkalmanként ill. megállapodás szerint kell fizetni.

 

Jelentkezés rövid szakmai önéletrajzzal emailben:

jkocsor@t-online.hug.imre@freemail.hu

 

A tanfolyam résztvevőivel a Magyar Családterápiás Egyesület Képzési Rendjével összhangban képzési szerződést kötünk, melyben feltételként szerepel a képzés teljes ideje alatti folyamatos MCSE tagság.

Közösségi média:
Az oldalt fejlesztette:
Fejlesztés alatt